Костя_911 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Костя_911, Ну удачи! odeskin, спасіба!!! вона мені непомішає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeniok 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Костя_911, Ты сейчас не много не прав! Я свой вскрыл и надо:1) Шлифовать блок (100-200грн.) Волокраз авто 2) Распредвал с постелью б/у (150-170грн.) 3) Вкладыши коренные и шатунные (110-140 грн.) 4) Набор прокладок у меня есть но (100-150грн.) 5) Поршня (150-220грн. нужный размер) 6) помпа ? 7) коромысла (10грн. 1шт) Сальники клапанов (80грн) 9) Шестерня распредвала 15 грн. 10) Клапана (150-190грн) И того: 1170 по максимуму. Но: масло фильтра и разную дребедень я не щитал. Так што 4000 ето если ты будеш брать полностью новый движок и переоформлять! Ну и плюс работа ? Хотя смотря где будеш делать! Я то буду делать сам. __________________________________________________ Это сначала так думается. В процессе все возростет в два раза. Как минимум Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 (змінено) У меня капиталка в 1800-2000 получилась, это год назад. Двиг в дровах был, 2 прогоревших клапана. Замена: -клапана -направляйки клапанов -поршня -цепь -вкладыши все (шатунные, коренные) -прокладки - лейка маслонасоса -новый распредвал с постелью - рокера(кулачки) -шлифовка коленвала -шлифовка блока -балон краски красной -балон краски черной -сальники коленвала -сальники клапанов -новый диск сцепления ВИС + хорошему мастеру могорычь. Как двиг ездит, Влад знает. Так что Костя не парся! Все не так печально. я свой сделал за неделю. Удачи. Я думаю что 4 куска это можна строить уже на колене 2103 в 21011 блоке если будешь сам делать. Змінено 22 березня 2012 користувачем Rassel Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Костя_911 2 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 У меня капиталка в 1800-2000 получилась + хорошему мастеру могорычь.Как двиг ездит, Влад знает. ну так мій мастєр за роботу візьме тільки 1000-1500+запчастини(більш-менш нормальної якості). Йому могорич не катіт Но мужик робить дотошно, на совість і дуже якісно. Мав змогу довгий час спостерігати у нас на РечРинку його "роботу по капіталкє", червону 21063. У хлопця питань вобше ніяких нема, тулить шо дурная, день-в-день на ній льотає -- проблем ніяких взагалі. Та і я був, ще літом, по мєлочам до него заїжав, то він робить те з чим приїхав, та ше й потім заглядає, підкручує (в мене балка з лівої сторони -- два болта недожаті були на 8 оборотів!!! я в шокє був!!! ні сном ні духом не підозрював 8 )), регулірує де на його думку сховалась "кака" і не ноє після цього шо мол давай доплачуй я врємя тратив. Толковий мужик, особисто я йому довіряю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 Костя_911, Ну так давай, тем более если толковы мастер отдавай. А там посмотрим что позапчастямбудет! Так как я пока не скуплялся. Цены выше постом были только ознакомительные и коечто заранее договорено! Как двиг ездит, Влад знает. Да знаю! Жмёт то что надо! Правда не много дорога мешала, но ни чё! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Костя_911 2 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 Да знаю! Жмёт то что надо! Правда не много дорога мешала, но ни чё! .... я осінью в свого друга брав Кавасакі Ніндзя 10-ий прокататись, дорога ДУЖЕ МІШАЄ, а точніше її состояніє максімум шо втиснув по городу 195 км\ч, за городом, як на Каменець, на непродолжитєльному участку вдалось "вистрілити" до 275 км\ч...дуже неоднозначні впічатлєнія остались. А дороги в нас не айс, а особливо зараз після зими Нащот запчастин я тобі точно не скажу, бо цей мужичок сам скупляється в своєї провіреної тьоті. Наскільки я знаю, всі хто до нього звертався, потім до інших механіків уже їхати не хотят(якщо шо по мєлочі, робить при тобі же і паралельно звертає твою увагу на інші проблемні речі і попереджує). 4000 це уже робота+запчастини в самому пічальному випадку. Хіба попросити щоб він все повиписував десь окремо на листочку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 хто має номер розборки в Малиничах ???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 fartovuy, номер? Вроде у Rassel, есть. А если нет то надо только ехать туда! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Костя_911 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2012 пока 5500грн (блоку хана, мало того шо гільзований під 76-і поршня, то ше тріснувший і гільза на 4-му циліндрі просіла і вся в задірах), просто ше попав на поварку передка (стакан і ланжерон злєва -- в утіль+справа накладка на лонжерон під балку) ...пока машину ше не забрав, то це ше неостаточна сумма, може ше шота павилазить отакі от пироги ...радує хоть тільки то, шо мужики як зроблять то мона буде забути на пару років шо таке закачані рукава і руки в маслі ...сварщик, тоже дєд провєрєний врємєнєм і дружбанами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 (змінено) Всім привіт. Таке питання: можливо хто підкаже, або сам розбирається. Потрібна людина, яка шарить у двигунах. Сьогодні ледь приїхав з Дністра. Масло підтікає з одного болта (як пояснити, я не знаю, але з однієї сторони радіатор в маслі, там один болт ніби відбився чи що, і звідти по трохи чи то витікає чи то викапує масло, хоча рівень якщо і впав, то дуже непомітно.). І друга біда - за 20 км від міста коли скидуюсь на нейтралку, двигун видає такі звуки, Як дизель, голосно і тріщить щось.. то ось ледь доїхав додому і поставив під під'їздом. Живу на Виставці. Якщо десь недалеко і по можливості не по сервісним цінам є моторіст хороший, підкажіть адресу чи телефон. Можливо там і проблем немає.. тяга нормальна, але звук дуже страшний (десь тижня 2 тому почув щось неладне, а тут бац і така біда). Тому треба, щоб хтось глянув і підказав що робити і скільки буде коштувати, щоб знав скільки збирати. Якщо тут інфи не буде, то з понеділка десь знайду куди завезти. На кап ремонт грошей немаю, тому це відпадає відразу. Але якщо без нього нікуди, тоді авжеж буду збирати, але це буде зовсім не скоро. Завчасно дякую! Змінено 30 червня 2012 користувачем AnDruWa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 AnDruWa, Да есть такой! Если что набери меня в понедельник гдето в 10:00. Постараюсь узнать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 Дякую, і відразу вибачаюсь, але вже зробив, це був "успокоитель цепи", обійшлось 50 грн. А тепер хочу вирішити наступне питання: Посилання Можливо у когось були схожі проблеми, як вирішували, можливо залишилось трохи тої шпатлівки, а фабру я докуплю, у мене ніби білий колір, але насправді молочний (мутний білий). Тому хотів би десь на протязі місяця заробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 Сказать честно? Там и так много шпакли, лучше полностью заменить дверную карту. Ну а дешевле то конечно шпакля и немного гемора с покраской! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 Триндєц. Тоді треба всі двері вже робити, а це буде не дешево. Яка ціна першого варіанту? Як тимчасово то хіба що шпатлювання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 AnDruWa, ХЗ. Надо думать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вованчик 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2012 Хмельничанам привет! Ещё +1 ...чё писать не знаю, так сказать отметился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 25 липня 2012 Вованчик, Приветствуем тебя в рядах Доблестного Клуба ВаЗ 2101. Присматривайся, будут вопросы задавай, только желательно просмотри в готовых темах. Тоесть может уже ктото задавал вопрос и получал на него ответ! Ну вообще ещё рас приветствуем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.O.W.A. 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2012 Де в нас якісно і за помірну ціну зроблять розвал-сходження на ВАЗ 2106? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 28 липня 2012 На Універсалі. 150 грн. Знаходиться між Газконторою і телевежую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 28 липня 2012 S.O.W.A., Каменецкий переезд, СТО << ПИТ СТОП >> было 80 грн. Может чюток дороже. Подедь и тебе скажут! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 28 липня 2012 Слушайте а может давайте хоть рас соберёмся и нормально познакомимся??? Все регионы както вбираются и с работы и отвликаются от дел один толко Хмельницкий как не понятно кто!!! Кто со мной???? У каво когда получается? Заранее обговорим этот моменти соберёмся, я хоть и без авто но буду рад познакомится! Жду предложений!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 28 липня 2012 +1 к odeskin Оранизуйте встречу, желательно реулярную, раз в месяц или раз в две недели, я бы тоже постарался поучаствовать)) часто мотаюсь в Хмельницкую область. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 29 липня 2012 Оранизуйте встречу, желательно реулярную, раз в месяц или раз в две недели, Нам бы хотя бы рас в месяц! Ато все такие занятые что просто пипе....ц! Жду ваших предложений! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вованчик 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 Встреча - дело нужное. А пока разберусь с дымком из нанели (вчера заменил нерабочие часы на электронные и поставил новый прикуриватель), китайцы вездесущи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.O.W.A. 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2012 Підтримую двома руками! Може хоч перед Епіцентром годині о 18 чи 19 вечора, більшість після роботи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах