feb73 4 Скарга Опубліковано: 11 травня 2011 А мне пофиг, Балтика 0 не влияет на органы. головушка сутра бо-бо Попросишь таблеточку у Александра Годионовича Богодача. Ууууууууууу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 11 травня 2011 feb73,ООООО!!! Там знатные таблэтки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2011 Напоминает историю как молодой человек в луже акул гонял, я смотрю есть вероятность повторения рыбалки.............. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 11 травня 2011 Миша, ты в субботу будешь на встрече ? Я это к чему, тебе привезти бензонасос, и стопак 08 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 11 травня 2011 Nimax,Созвонимся, Макс... Вроде пока все складывается... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 Никаких мне "вроде"! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 (змінено) <iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/nyjx9iaFzvs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> О барбара отдыхает - Алё руслан я плакал просто..... Змінено 14 травня 2011 користувачем Nimax Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 уматный пассажир ... судя по тому как он плюет и по его глазам - конопля, но его полная неадекватность - бутират.... хотя не исключено что и то и другое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Миша, ты так и не ответил. Тебе привезти то что ты просил отложить ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Больше всего понравилось что чувак ломает все стереотипы мобильной связи, оказывается можно и по пачке сигарет "РУСЛАНУ" дозвониться....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Судя по разговору и поведению, думаю это "фен", хотя глаза и то что он уснул больше похоже на коноплю. MuMik, ты сегодня будешь на встрече? Очень надо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Я не знаю пока, буду ли я!!!!! я приболел.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Колян, а кто вообще будет ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 (змінено) я буду!!!, Коля, Жека... Змінено 14 травня 2011 користувачем nasa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 (змінено) моё любимого видео, думаю вам тоже понравится... <iframe src="http://www.youtube.com/embed/DLleIR5BwWs" allowfullscreen="" width="640" frameborder="0" height="510"></iframe> Змінено 14 травня 2011 користувачем nasa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Я не знаю пока, буду ли я!!!!! я приболел.... как всегда в суботу приходи вечером я тебе дам "ліки ведмедика Бо";) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Nimax,макс фотки супер молодец!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Эдик, и Жека. за то что вы хотели меня бросить под Херсоном, я вам еще припомню !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Nimax,хотели но не бросили же!! пожалели! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Макс, на волах бы добирался с чумаками:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Как выяснилось вы демоны хотели мея бросить когда я за сигаретами бегал. "Падонки". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 А я как представлю эту картину-Макс бежит сзади машины, орет, руками машет, так со стула падаю. Ты после этого курить бы бросил. И ведь мы бы тебя не в степи покинули бы-на базарчике, там бы и покормили и обогрели. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Nimax,как отомстиш? крышек под гараж накидаеш?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Жэка-шабашник, он на мерсе тебя сделает. Турбодизель и все прочее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 Вот падонки, ФСЕХ Забаню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах