Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 а комфортно ехать больше 110 неполучитсятаки да, ну максимум 120... Тут вже можна на шостій їхати по рівному і економити пальне. Тай з нею і 140 булоб комфортно, от тіки де в нас їздити.... комфортно при 140 врядли, ветер уж сильно шумит, да и подвеска наша отрабатывает все это не сильно хорошо, опять таки из за дорог - латка на латке.Вітер так. За підвіску ні. 140 булоб комфортно Тюю. Деду и так на 1,2 комфортно Тема для не стоковых жигулей изначально. Не стоковый жигуль, это уже диагноз владельцу. Так что чего бы и нет. До всього звикаєш і сприймаєш за належне. В бумері їхав 180 і геть нічо не відчувалось. Тиснув би далі тіки дорога кончилась).В жигулю вже на 120 їдеш повний адреналіну і витираєш сльози щастя[emoji23] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Сам себе противоречишь. Пишешь что нет, а потом адреналин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Кузоффф. Ходова тримає як треба. Ну і шум двс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 і економити пальне. и много так можно наэкономить? и почему вы думаете что экономия вообще будет? на той 6 передаче тапку надо будет давить в пол чтобы она те самые 120 хотя бы держала. Плюс к тому очень сильно влияет где ездит машина, неужели как в Германии по одним автобанам ездит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 і економити пальне. и много так можно наэкономить? и почему вы думаете что экономия вообще будет? на той 6 передаче тапку надо будет давить в пол чтобы она те самые 120 хотя бы держала. Плюс к тому очень сильно влияет где ездит машина, неужели как в Германии по одним автобанам ездит?Їхав одного разу вночі в туман Логаном. Ніхрєна не бачив. Їхав 50км/год на 5-й передачі(там більш меньш рівний шлях). Так проїхав 250км. Бортовик показав 5л на сотню. Зазвичай в мене там 6.5 було. Висновки робіть самі. 1 pas відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 жигули это не логан, характеристики тяги и потребления топлива другие. А какие обороты у логана на такой скорости и 5 передаче? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 і економити пальне. и много так можно наэкономить? и почему вы думаете что экономия вообще будет? на той 6 передаче тапку надо будет давить в пол чтобы она те самые 120 хотя бы держала. Плюс к тому очень сильно влияет где ездит машина, неужели как в Германии по одним автобанам ездит?Їхав одного разу вночі в туман Логаном. Ніхрєна не бачив. Їхав 50км/год на 5-й передачі(там більш меньш рівний шлях). Так проїхав 250км. Бортовик показав 5л на сотню. Зазвичай в мене там 6.5 було. Висновки робіть самі.Пардон сэр, но вы член с пальцем сравниваете. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 жигули это не логан, характеристики тяги и потребления топлива другие. А какие обороты у логана на такой скорости и 5 передаче?Мій жигуль тягу має. Можу по рівному при 50 спокійно їхати на 5-й. Оберти не пригадаю. Біля 2000. Не біше. і економити пальне. и много так можно наэкономить? и почему вы думаете что экономия вообще будет? на той 6 передаче тапку надо будет давить в пол чтобы она те самые 120 хотя бы держала. Плюс к тому очень сильно влияет где ездит машина, неужели как в Германии по одним автобанам ездит?Їхав одного разу вночі в туман Логаном. Ніхрєна не бачив. Їхав 50км/год на 5-й передачі(там більш меньш рівний шлях). Так проїхав 250км. Бортовик показав 5л на сотню. Зазвичай в мене там 6.5 було. Висновки робіть самі.Пардон сэр, но вы член с пальцем сравниваете.Аргументи пане, аргументи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Оберти не пригадаю. Біля 2000. Не біше. ну вот, а у жигуля такие обороты на 4 передаче при 50 км ч, а на 5 около 1500-1600 будут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Оберти не пригадаю. Біля 2000. Не біше. ну вот, а у жигуля такие обороты на 4 передаче при 50 км ч, а на 5 около 1500-1600 будутТягне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Я уже 5 месяцев езжу на мазде и в ней как раз 6 передач. 6 передач классно по бездорожжу. Это всё равно шо в диапазон нашей пятиступки запихнуть ещё одну передачу. Став те вам понравиться, или нет))). б/у переднеприводная 100 Э её переделать можно? или от бемев лучше всё таки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Я уже 5 месяцев езжу на мазде и в ней как раз 6 передач. 6 передач классно по бездорожжу. Это всё равно шо в диапазон нашей пятиступки запихнуть ещё одну передачу. Став те вам понравиться, или нет))). б/у переднеприводная 100 Э её переделать можно? или от бемев лучше всё таки?Як можна від ПП впихнути в задньопривідну? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Я уже 5 месяцев езжу на мазде и в ней как раз 6 передач. 6 передач классно по бездорожжу. Это всё равно шо в диапазон нашей пятиступки запихнуть ещё одну передачу. Став те вам понравиться, или нет))). б/у переднеприводная 100 Э её переделать можно? или от бемев лучше всё таки?Як можна від ПП впихнути в задньопривідну? Новий корпус зробити для шестерень. Я як раз зробив редуктор з мотоциклетної коробки для млина 1;3. З комбінував все працює. Думаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Фигня то все Ваши МКПП. От АКПП 6 и более ступеней отэта тема. 130км\ч и 3000об. и еще запасу по тахометру 3500оборотов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Фигня то все Ваши МКПП. От АКПП 6 и более ступеней отэта тема. 130км\ч и 3000об. и еще запасу по тахометру 3500оборотов а варіатор?... та цацка покруче буде. на тайоте їздив, шо на тесле дуже подібно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 @БАККАРА, вариатор 150-200к и ремонт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 а варіатор?... та цацка покруче буде. на тайоте їздив, шо на тесле дуже подібно. Не ездил. Но о вариаторах не лестные отзывы. Логика работы говорят странная. Особенно у первых. Постоянно вариаторы допиливали. Может что то сделали в последних модификациях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 а если жигулятор на электротягу перевести?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 а если жигулятор на электротягу перевести?! Так він і так може їхати на стартері. Правда недовго))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Я собі в жигуль ставлю міст від бмв головна пара 3.4 замість короткого кардана, понижаюча передача(ще одна коробка ваз) і усього може бути 10 передач. А електро тяга це круто я таке хочу. Варіатор на нові тойоті зламаеться як кажуть через 150т то ще час є))). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 та понижаюча передача +10% к расходу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pas 4 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Да-а, наваяли ви тут панове! Хочу нагадати дописувачам, що від 2101 у мого авто тільки документи. Як казав мій товариш:"Саня, не п"зди, то вже давно не жигуль" Де я їзджу? М06 Київ - Чоп. В русі я бачу показники тахометра, миттєву витрату пального, швидкість, відчуваю відклик двигуна по далі акселератора і роблю висновок, (який грунтується ще й на офіційному стажі в 25 років) що машина "просить" шосту передачу. Після 3000 обертів витрата пального зростає не залежно від того, їду я на 4-й, чи 5-й передачі. Напрошується висновок , що діло все ж таки в обертах. Аеродинаміка, запаска, омивач і пахучка, то вже друге... Давайте з концентруєм увагу на корбці від BMW, тим більше що там 4-та пряма, а 5-та 6-та підвищені передачі. Все ж таки інженери зробили таку коробку серійною. P.S. Давайте не хамить в повідомленнях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 червня 2019 Да-а, наваяли ви тут панове! Хочу нагадати дописувачам, що від 2101 у мого авто тільки документи. Як казав мій товариш:"Саня, не п"зди, то вже давно не жигуль" Де я їзджу? М06 Київ - Чоп. В русі я бачу показники тахометра, миттєву витрату пального, швидкість, відчуваю відклик двигуна по далі акселератора і роблю висновок, (який грунтується ще й на офіційному стажі в 25 років) що машина "просить" шосту передачу. Після 3000 обертів витрата пального зростає не залежно від того, їду я на 4-й, чи 5-й передачі. Напрошується висновок , що діло все ж таки в обертах. Аеродинаміка, запаска, омивач і пахучка, то вже друге... Давайте з концентруєм увагу на корбці від BMW, тим більше що там 4-та пряма, а 5-та 6-та підвищені передачі. Все ж таки інженери зробили таку коробку серійною. P.S. Давайте не хамить в повідомленнях. То покажи свій жигуль і розкажи про технічну начинку Я собі в жигуль ставлю міст від бмв головна пара 3.4 замість короткого кардана, понижаюча передача(ще одна коробка ваз) і усього може бути 10 передач. А електро тяга це круто я таке хочу. Варіатор на нові тойоті зламаеться як кажуть через 150т то ще час є))). Бортовик онови. І той, пара певно 3.45 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 червня 2019 тим більше що там 4-та пряма, а 5-та 6-та підвищені передачі. Предполагаю, что такие передаточные сделали для шестицилиндрового n55, т.е. "сильного" двигателя с ГП редуктора 3,23 мкпп Для 4х цилиндров 5я прямая, а 6я повышающая с ГП редуктора 3,46 мкпп. В любом случае, если в твоем авто под капотом шайтан дрыгатель, то купив 6ст. надо будет подбирать оптимальную ГП редуктора. И по теме: что еще писать? Надо искать МКПП на n55 и ехать считать передаточные. Я бы не заморачивался и брал любую бензиновую 6ступку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pas 4 Скарга Опубліковано: 28 червня 2019 Надо искать МКПП на n55 и ехать считать передаточные. Я бы не заморачивался и брал любую бензиновую 6ступку. Якщо шоста передача буде мати передаточне число більше 0.803, ніж моя п"ята, то сенсу немає, хіба тільки, щоб сказатишо в мене шестиступка. З редуктором буже видно потім. В моїй практиці з редуктором 3.9 мені не вдалось поеднати економію по трасі з економією в місті. Місто- то не Київ, Львів і т.д., це маленьке місто, в якомк світлофори через кожні 200 метрів. Якщо б я їздив би тільки по трасі ГП 3.9 то найпростіший варіант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах