Перейти до публікації
pas

6-Тиступка На Классику.

Рекомендовані повідомлення

а комфортно ехать больше 110 неполучится

таки да, ну максимум 120...

Тут вже можна на шостій їхати по рівному і економити пальне. Тай з нею і 140 булоб комфортно, от тіки де в нас їздити....

комфортно при 140 врядли, ветер уж сильно шумит, да и подвеска наша отрабатывает все это не сильно хорошо, опять таки из за дорог - латка на латке.
Вітер так. За підвіску ні.

140 булоб комфортно

Тюю. Деду и так на 1,2 комфортно :multi:

Тема для не стоковых жигулей изначально.

Не стоковый жигуль, это уже диагноз владельцу. :)

Так что чего бы и нет. :multi:

До всього звикаєш і сприймаєш за належне. В бумері їхав 180 і геть нічо не відчувалось. Тиснув би далі тіки дорога кончилась).

В жигулю вже на 120 їдеш повний адреналіну і витираєш сльози щастя[emoji23]

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

і економити пальне.

и много так можно наэкономить? и почему вы думаете что экономия вообще будет? на той 6 передаче тапку надо будет давить в пол чтобы она те самые 120 хотя бы держала. Плюс к тому очень сильно влияет где ездит машина, неужели как в Германии по одним автобанам ездит?

Поділитися повідомленням

і економити пальне.

и много так можно наэкономить? и почему вы думаете что экономия вообще будет? на той 6 передаче тапку надо будет давить в пол чтобы она те самые 120 хотя бы держала. Плюс к тому очень сильно влияет где ездит машина, неужели как в Германии по одним автобанам ездит?
Їхав одного разу вночі в туман Логаном. Ніхрєна не бачив. Їхав 50км/год на 5-й передачі(там більш меньш рівний шлях). Так проїхав 250км. Бортовик показав 5л на сотню. Зазвичай в мене там 6.5 було. Висновки робіть самі.

Поділитися повідомленням

жигули это не логан, характеристики тяги и потребления топлива другие. А какие обороты у логана на такой скорости и 5 передаче?

Поділитися повідомленням

і економити пальне.

Їхав одного разу вночі в туман Логаном. Ніхрєна не бачив. Їхав 50км/год на 5-й передачі(там більш меньш рівний шлях). Так проїхав 250км. Бортовик показав 5л на сотню. Зазвичай в мене там 6.5 було. Висновки робіть самі.
Пардон сэр, но вы член с пальцем сравниваете.

Поділитися повідомленням

жигули это не логан, характеристики тяги и потребления топлива другие. А какие обороты у логана на такой скорости и 5 передаче?

Мій жигуль тягу має. Можу по рівному при 50 спокійно їхати на 5-й.

Оберти не пригадаю. Біля 2000. Не біше.

і економити пальне.

Пардон сэр, но вы член с пальцем сравниваете.
Аргументи пане, аргументи.

Поділитися повідомленням

ну вот, а у жигуля такие обороты на 4 передаче при 50 км ч, а на 5 около 1500-1600 будут

Поділитися повідомленням

ну вот, а у жигуля такие обороты на 4 передаче при 50 км ч, а на 5 около 1500-1600 будут
Тягне.

Поділитися повідомленням

Я уже 5 месяцев езжу на мазде и в ней как раз 6 передач. 6 передач классно по бездорожжу. Это всё равно шо в диапазон нашей пятиступки запихнуть ещё одну передачу. Став те вам понравиться, или нет))). б/у переднеприводная 100 Э её переделать можно? или от бемев лучше всё таки?

Поділитися повідомленням

Я уже 5 месяцев езжу на мазде и в ней как раз 6 передач. 6 передач классно по бездорожжу. Это всё равно шо в диапазон нашей пятиступки запихнуть ещё одну передачу. Став те вам понравиться, или нет))). б/у переднеприводная 100 Э её переделать можно? или от бемев лучше всё таки?

Як можна від ПП впихнути в задньопривідну?

Поділитися повідомленням

Як можна від ПП впихнути в задньопривідну?

Новий корпус зробити для шестерень. Я як раз зробив редуктор з мотоциклетної коробки для млина 1;3. З комбінував все працює. Думаю. 

Поділитися повідомленням

Фигня то все Ваши МКПП. От АКПП 6 и более ступеней отэта тема. 

130км\ч и 3000об. и еще запасу по тахометру 3500оборотов 

Поділитися повідомленням

Фигня то все Ваши МКПП. От АКПП 6 и более ступеней отэта тема. 

130км\ч и 3000об. и еще запасу по тахометру 3500оборотов 

а варіатор?... та цацка покруче буде. на тайоте їздив, шо на тесле дуже подібно.

Поділитися повідомленням

а варіатор?... та цацка покруче буде. на тайоте їздив, шо на тесле дуже подібно.

Не ездил. Но о вариаторах не лестные отзывы. Логика работы говорят странная. Особенно у первых. Постоянно вариаторы допиливали. Может что то сделали в последних модификациях. 

Поділитися повідомленням

а если жигулятор на электротягу перевести?! :bm:

Так він і так може їхати на стартері. Правда недовго)))

Поділитися повідомленням

Я собі в жигуль ставлю міст від бмв головна пара 3.4 замість короткого кардана, понижаюча  передача(ще одна коробка ваз) і усього може бути 10 передач. А електро тяга це круто я таке хочу.

Варіатор на нові тойоті зламаеться як кажуть через 150т то ще час є))).

Поділитися повідомленням

Да-а, наваяли ви тут панове! Хочу нагадати дописувачам, що від 2101 у мого авто тільки документи. Як казав мій товариш:"Саня, не п"зди, то вже давно не жигуль" Де я їзджу?  М06 Київ - Чоп.  В русі я бачу показники тахометра, миттєву витрату пального, швидкість, відчуваю відклик двигуна по далі акселератора і роблю висновок, (який грунтується ще й на  офіційному стажі в 25 років) що машина "просить" шосту передачу.  Після 3000 обертів витрата пального зростає не залежно від того, їду я на 4-й, чи 5-й передачі. Напрошується висновок , що діло все ж таки в обертах. Аеродинаміка, запаска, омивач і пахучка, то вже друге... 

Давайте з концентруєм увагу на корбці від BMW, тим більше що там 4-та пряма, а  5-та 6-та підвищені передачі. Все ж таки інженери зробили таку коробку серійною.

P.S. Давайте не хамить в повідомленнях. 

Поділитися повідомленням

Да-а, наваяли ви тут панове! Хочу нагадати дописувачам, що від 2101 у мого авто тільки документи. Як казав мій товариш:"Саня, не п"зди, то вже давно не жигуль" Де я їзджу? М06 Київ - Чоп. В русі я бачу показники тахометра, миттєву витрату пального, швидкість, відчуваю відклик двигуна по далі акселератора і роблю висновок, (який грунтується ще й на офіційному стажі в 25 років) що машина "просить" шосту передачу. Після 3000 обертів витрата пального зростає не залежно від того, їду я на 4-й, чи 5-й передачі. Напрошується висновок , що діло все ж таки в обертах. Аеродинаміка, запаска, омивач і пахучка, то вже друге...

Давайте з концентруєм увагу на корбці від BMW, тим більше що там 4-та пряма, а 5-та 6-та підвищені передачі. Все ж таки інженери зробили таку коробку серійною.

P.S. Давайте не хамить в повідомленнях.

То покажи свій жигуль і розкажи про технічну начинку

Я собі в жигуль ставлю міст від бмв головна пара 3.4 замість короткого кардана, понижаюча передача(ще одна коробка ваз) і усього може бути 10 передач. А електро тяга це круто я таке хочу.

Варіатор на нові тойоті зламаеться як кажуть через 150т то ще час є))).

Бортовик онови. І той, пара певно 3.45

Поділитися повідомленням

тим більше що там 4-та пряма, а  5-та 6-та підвищені передачі.

Предполагаю, что такие передаточные сделали для шестицилиндрового n55, т.е. "сильного" двигателя с ГП редуктора 3,23 мкпп

Для 4х цилиндров 5я прямая, а 6я повышающая с ГП редуктора 3,46 мкпп. 

В любом случае, если в твоем авто под капотом шайтан дрыгатель, то купив 6ст. надо будет подбирать оптимальную ГП редуктора. 

И по теме: что еще писать? Надо искать МКПП на n55 и ехать считать передаточные. 

Я бы не заморачивался и брал любую бензиновую 6ступку. 

Поділитися повідомленням

Надо искать МКПП на n55 и ехать считать передаточные. 

Я бы не заморачивался и брал любую бензиновую 6ступку. 

Якщо шоста передача буде мати передаточне число більше 0.803, ніж моя п"ята, то сенсу немає, хіба тільки, щоб сказатишо в мене шестиступка. З редуктором буже видно потім.  В моїй практиці з редуктором 3.9 мені не вдалось поеднати економію по трасі з економією в місті. Місто- то не Київ, Львів і т.д., це маленьке місто, в якомк світлофори через кожні 200 метрів. Якщо б я їздив би тільки по трасі ГП 3.9 то найпростіший варіант.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз