werty 447 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 Zhelezovski, Хочу казочку!!! Прочитай сьогодні!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 (змінено) Во нашёл Зис-112. Посилання Посилання Змінено 27 грудня 2013 користувачем alligato Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2013 Zhelezovski, Хочу казочку!!! Прочитай сьогодні!!! Я трішки, як казалося в анекдоті "затурканий" цими днями. Але побажання аудиторії треба поважати. Тому буде не лише автомобіль, а цілий бортовик із мого персонального "списку спостереження". Правда він на англійській мові. Але написаний просто і зрозуміло, онлайн-перекладачі з ним справляться непогано, мені здається. Та й фоток там багато. Як ви думаєте, який автомобіль можна назвати культовим, для мого покоління? Не буду вставляти спойлери, довго розмірковувати і т.п. Я покажу лише одне фото: Так, DeLorean DMC-12. От такий дизайн був популярним, коли я ходив в школу. Заздріть, вам такого щастя вже не перепаде. Не зважаючи на офігенний дизайн і нержавіючий кузов, недоліків у авто було вдосталь. Один з них - вельми чахоточний движок як для такого видону. Але легенди мають право на кращу реінкарнацію. От один із фанатів вирішив наблизити її до ідеалу таким чином: Так, це GM-івська LS-ка, точніш LS1 (Посилання), виколупана з "Корвета". Ну і сам бортовик - Посилання Автор бортовика - явно жигуліст в душі, мені так здається. ... Центральна фара у ЛеСейбра це щось! Балдію з її механіки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2013 Да , круто!!!! Нет слов!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg_a 41 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2013 видели кто-нибудь как валит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2013 костин? srg_a, даешь видео, описание =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2013 ...видели кто-нибудь как валит? Я чайник-чайником. Є смисл ставити Гузєра на перед? Чи там повний привід? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg_a 41 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2013 (змінено) костин? srg_a, даешь видео, описание =)) неа, Россия, Таганрог вроде Добавлено через 1 минуту Я чайник-чайником. Є смисл ставити Гузєра на перед? Чи там повний привід? может уже и полный, года три назад был задний, эво турбина, коробка и задний мост БМВ Змінено 28 грудня 2013 користувачем srg_a Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2013 Переглядав на Спідхантерах "Ытоги года" і помітив авто, яке чомусь пропустив в свій час. Про автора проекту нічого не знаю і до японських прибабахів відношуся ...сторожко, чи що. Мені америкоси ближче. Але оця (підбирає потрібне слово) ...бздюха дуже вже в око впала: Перефразовуючи класичну фразу, "Ось що можна зробити із звичайного, банального Порша". На диво цілісний і своєрідний дизайн вийшов, як про мене. Читайте, пардон, розглядайте фотки - Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 видели кто-нибудь как валит? В запорожье в этом году была,валит отлично. старт адовый ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2013 думал в колхоз отправить, но написано "тунинг" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2013 некогда мерса такого не видел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2013 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2013 cqe, это переделка компании Schulz-tuning (уже нет), занимались доработкой мерседесов, иногда и бэхами Еще несколько доработанных компанией машин Schulz Tuning Mercedes-Benz 190 E Coupe (W201) Schulz Tuning Mercedes-Benz E-Klasse Estate Pullman (S124) Schulz Tuning Mercedes-Benz E-Klasse Pullman (W124) Из такого делали такое (BMW E28 Touring - очень редкий автомобиль) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2013 Из такого делали такое Убитая то тоже шульц, БВМ универсалов в 28-м кузове не делало, только шульц и еще три конторы, но те построили только по одному авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 БВМ универсалов в 28-м кузове не делало, согласен Убитая то тоже шульц, не факт, может быть Oldenhof Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg_a 41 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 Посилання Це, скоріш, в тему рядом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 не факт, может быть Oldenhof во первых Oldenhof прототип был белый, во вторых он не был фургоном. Если белый и синий это одно и тоже, и фургон и универсал тоже одно и тоже то это вполне может быть и Oldenhof Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ur3vcd 24 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 Подпишусь, интересная тема! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 во вторых он не был фургоном шульцы не делали фургоны во первых Oldenhof прототип был белый он что, всего один был? насколько знаю, олденхофы не одну бмв тюнинговали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 ajm, е28 в туринге от Oldenhof продался только белый, серый и черный остались у них. По крайней мере мне так говорил человек, который в БМВ разбирается мягко говоря "очень хорошо". У шульца был фургон, только там зашиты были все боковины, в общем полноценный фургон. Судя по состоянию этого корчика его кто то уже пытался переделать под пасс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 Дмитрий $, с олденхофом не все так просто, в интернете можно найти фотографии их производства - машин гораздо больше, еще есть фотографии вишневой Е28 от холденхоф. За шульцовский фургон информации не видел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 ajm, вся беда таких проихводителей что они не имели своего спектра вин-кода, то есть не считались автопроизводителями, поэтому отследить такие машины нереально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 отследить такие машины нереально. отследить можно - есть заводские вины. только тем, кто это может сделать, все это и нафиг не нужно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах