Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 20 липня 2017 Ну и насчет иномарочных шатунов, если таки удастся найти на разборке что-то подходящее, стоить они будут уж точно не дешевле луганских. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GeTo 3 Скарга Опубліковано: 21 липня 2017 @Интервент, но ведь луганские полное г... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 21 липня 2017 @Интервент, но ведь луганские полное г... Почему? Вроде ездят люди. И я в том числе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 липня 2017 @Интервент, но ведь луганские полное г...Есть косяки у них, но при правильном подходе все отлично работает. Сам уже больше 2х лет на них катаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pas 4 Скарга Опубліковано: 21 липня 2017 Хотів фотку вставить, а не вставляється. Луганські шатуни страшні, але доробити можна. Тут ленивому робити нічого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 21 липня 2017 Хотів фотку вставить, а не вставляється. Луганські шатуни страшні, але доробити можна. Тут ленивому робити нічого. Вот мои. Даже по весу подгонять не пришлось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pas 4 Скарга Опубліковано: 21 липня 2017 В мене різниця у вазі була 11 грамів. Ще раз наголошую на тому, що не можу вставити фото. Жаль. А показати є що. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 21 липня 2017 Мне кажется вы акцентируете внимание на весе шатунов, а этот параметр хоть и важен но второстепенен. Самое главное в шатуне это 1. Параллельность осей коленвала и поршневого пальца (при непаралельности плохая приработка поршня и как следствие жор масла) 2. Размер отверстия под вкладыш (луганские шатуны этой болезнью страдают довольно часто) а этот параметр довольно критичен. 3. Размер отверстия под поршневой палец ( но тут можно сыграть подбором пальца по группе). По своему опыту: советую покупать шатуны там, где есть возможность проверить их на професиональном оборудовании и в случае брака сразу вернуть их продавцу, Я лично 2 раза покупал шатуны в интернете на ОЛХ и оба раза они оказались кривые, благо продавец оказался нормальный и вернул деньги, я влетел только на пересылку. Третий комплект купил в Виннице на рынке Сатурн, возле которого расположена фирма ВЕГА Моторс (в простонародье Бочка), сразу отнес их на проверку и они Слава Богу оказались нормальными, сейчас накатываю 5 десяток тысяч километров, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 21 липня 2017 По большому счету, на сегодняшний день легче купить высокий блок. По деньгам сумма сопоставимая, зато это надежнее и проще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pash.z 51 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Покупал себе 213 шатуны в днепре усаживал, потом облегчал и развешивал.Поршня 08 колено 213, результатом доволен. Пока проехал 8т ну едет хорошо с 500 км пробега, тоесть приблизительно на 1т я закончил обкатку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Для меня прелесть низкого блока в легком повышении степени сжатия, особенно актуально для ГБО без которого щас никуда. Катался на 1,2, потом на 1,6, потом на 1,45 и щас на 1,7л двигателе. Приэтом СЖ была сток 8,5, потом 11-11,5, потом 10 и щас около 10,5-11 единиц. Все на ТРТ поршнях. Поршни специально заказывал без выборки в днище, на последнем двигателе 1,7 заказал поршни с цековками, чтоб сильшо не задирать СЖ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Та да. Перевага низького блоку якраз в тому, що можна отримати більший об'єм якраз без переобладнання. Спокійно їздиш і за копів не переживаєш, хоч вони зараз і не чіпляються. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 липня 2017 Ребята. Обсуждение ГБО, зажигания и нерастаможенных автомобилей в других разделах. Тему почистил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 липня 2017 Обсуждение ГБО, зажигания У мене низький блок, коліно від Ниви і усажені шатуни, а це приводить до нестандартного налаштування ГБО і запалення - бо степінь стиску збільшена до 10,5. А в темі про ГБО будуть недоречними обговорення низького блоку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 липня 2017 У мене низький блок, коліно від Ниви і усажені шатуни, а це приводить до нестандартного налаштування ГБО і запалення - бо степінь стиску збільшена до 10,5. А в темі про ГБО будуть недоречними обговорення низького блоку? Настройка ГБО на таком моторе ничем не отличается от настройки ГБО на обычном двигателе ВАЗ. По зажиганию - ставите такой же угол опережения, как на высоком блоке. Всё остальное - проблемы МПСЗ Майя, перспективы нерастаможенных автомобилей, хлопки в карбюратор - уже оффтоп. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 23 липня 2017 Обсуждение ГБО, зажигания У мене низький блок, коліно від Ниви і усажені шатуни, а це приводить до нестандартного налаштування ГБО і запалення - бо степінь стиску збільшена до 10,5. А в темі про ГБО будуть недоречними обговорення низького блоку?Это как такая СС получилась? Поршни плоские? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 Это как такая СС получилась? Головка фрезерована на 1,5 мм. Поршні 2108 з лунками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 Это как такая СС получилась?Головка фрезерована на 1,5 мм. Поршні 2108 з лунками. А тогда все правильно. Получается полностью такое все как у меня ) Вот моя настройка МПСЗ. Как вариант можно эти же углы загнать в маю и попробовать как будет ехать Если нужны еще какие настройки - спрашивайте, расскажу что знаю 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 @All!@nce, дякую, але я ще не пробував нічого міняти в тому МПСЗ. Навіть ще не реєстрував. Напевно ще спочатку повернуся до звичайного запалення - стоїть у мене, як резерв. p/s /Зараз проснеться злосний модер Інтервент і потре все. Але я вже скопіював. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2017 Вопрос на засыпку, а в 21011блоке 82х66 собирал кто нибудь? Клиент хочет увеличить обьем низкого блока, но сильно не хочет усаженные шатуны и огненно боится трт поршней. Я собирал в таком блоке 82х80, моторчик зверь был, а вот насчет 82х66 незнаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2017 Будет как обычный 79Х66, только чуть больше объем (1,4). Главное подобрать такие поршни, с которыми степень сжатия не упадет. Как раз недавно тут на форуме человек интересовался, как повысить степень сжатия на таком моторе. С поршнями 21213 и коленвалом 66 мм степень вышла что-то в районе 7-ми. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ромчик12 0 Скарга Опубліковано: 2 червня 2018 А как меняется УОЗ при расточке блока 2101 под пятерочные поршни с лунками? У меня очень позднее. По меткам не выставишь. Нужно трамблером крутить на слух на много раннее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Июль 159 Скарга Опубліковано: 2 червня 2018 А как меняется УОЗ при расточке блока 2101 под пятерочные поршни с лунками? У меня очень позднее. По меткам не выставишь. Нужно трамблером крутить на слух на много раннее. Вообще точить с 76 мм на 79 мм нежелательно, т.к может быть низкий ресурс. Но если так сделать, то степень сжатия немного возрастет (при 79х66, а при конфигурации 79х80 - сильно возрастет степень сжатия ) и при езде на бензине увеличится возможность детонации и зажигание придется немного сделать позже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 червня 2018 А как меняется УОЗ при расточке блока 2101 под пятерочные поршни с лунками? Ніяк. Це зовсім інша парафія. Спочатку ставляться 5 градусів, а вже по тому регулюють все інше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 9 червня 2018 день добрий всім вот пришла пипка коленвалу) мотор 03. треба купляти новий вот хто знає на деталях є мелітополь і ваз, то мемз ходить? є зміст купити його? і зразу шо краще 2103 чи 21213?? може не та тема, але одна з небагатьох живих в цьому розділі)) 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах