2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2012 Сьогодні дав послухати людині, яка начебто розбирається, то сказали, що це клапана. имхо цепь. Башмак натяжителя в порядке? клапана -- более частый и не такой громкий. Как вариант, можно взять резиновую трубку (в идеале стетоскоп) и прослушать откуда именно идёт звук. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Регульнули клапана, здається ці звуки пропали, працює трохи тихіше і приємніший звук, коли на педаль газу тиснеш. Тьфу-тьфу, дай бо, щоб ще не скоро ліз до цепа. Бо тоді вже все що пов'язане з цепом буду міняти (цеп, зірочки, успокоитель, натяжитель, башмак). А це ще в 500 грн обійдеться десь. Поки цей ВАЗ витягнув все, що було в мене) Навіть морозива немає за що купити) Але аж на душі приємно, що в хороше діло вкладаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Нужна консультация. На холостом ходу , при резком открытии дроссельной заслонки , на высоких оборотах прослушивается резкий металлический звук , чем то похожий на звук при прогаре резонатора. При малейшем уменьшении оборотов звук пропадает. Рспредвал ? Или , может быть , шатунные ? По моему , причину нашли. Поочередно отсоединяя провода от свечей , установили , что звук исчезает при отсоединении свечи второго цилиндра . Судя по всему , шатунный вкладыш. Почему я не сделал эту операцию перед заменой рспредвала ?! Затмение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 По моему , причину нашли. Поочередно отсоединяя провода... Тааак. Треба собі свічки посмикати - Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Тааак. Треба собі свічки посмикати - Посилання Я б на 100% не довіряв новим розподільчим валам . У мене були пара випадків , коли я не міг відрегулювати теплові зазори після встановлення нового розподільчого валу і корпусу , не міг позбутися дзвінкого торохтіння . Регулював за допомогою щупа , індикатора : нічого не допомагало. За згоди хазяїна ставив б.у. вал в новий корпус і все ставало на свої місця. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Я б на 100% не довіряв новим розподільчим валам... А в мене старий і залишився. Я старий із його рідною постіллю на нову головку поставив. І, судячи з усього, постіль трішки по іншому обжалася от він і "заспівав". Хоча, це мене особливо не хвилює. Коли буде вільний час поекспериментую, кину інший вал з постіллю. Просто щоб знати що від чого залежить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2012 Поки цей ВАЗ витягнув все, що було в мене) Навіть морозива немає за що купити) Але аж на душі приємно, що в хороше діло вкладаю) оно того стоит! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
evgeniy33 3 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 сегодня завел,писк как от ремня,не громкий,но напрягает,снял ремень,писк остался,т.е.помпа,гена отпадают,ВАШИ варианты. Может сальник,хотя после капиталки уже 4тыс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 сегодня завел,писк как от ремня,не громкий,но напрягает,снял ремень,писк остался,т.е.помпа,гена отпадают,ВАШИ варианты. Может сальник,хотя после капиталки уже 4тыс мой вариант-,,пром вал,, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 сегодня завел,писк как от ремня,не громкий,но напрягает,снял ремень,писк остался,т.е.помпа,гена отпадают,ВАШИ варианты. Может сальник,хотя после капиталки уже 4тыс Мой вариант - вал и втулка трамблера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
evgeniy33 3 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 а писк ищез так же внезапно как и появился,а стрёмно теперь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gandzas 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 Ребята. Проблема такова: Сегодня завелся и вдруг, ни с того ни с сего.. Из-под капота какой-то чиркающий звук. такое впечатление, что крыльчатка вентилятора цепляется за дифузор. нор ведь нет же. лопастей цесть, а звук - 2 хрюка в секунду. Решил поехать посовещаться с мастером. При добавлении оборотов на первой передаче - появился какой-то звон. Именно при наборе скорости. Звон металлический. И все это счастье пропало через 5 минут езды. Когда к мастеру приехал - слушать было нечего. Вопрос, что это все может означать? Ах-да, глухие затирающие звуки были слышны в районе генератора (хотя может и помпы). А вот откуда звон - неизвестно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ORION 7 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 Gandzas, Это может быть и помпа и генератор.Если генератор то можно посмотреть не трет ли шкив о сам генератор.Ну а помпа само собой вылезет рано или поздно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gandzas 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 а звон-то откуда на помпе? и помпа, вроде, ж воет, а не звенит... и уж явно не подтирает глухим то ли резиновым, то ли пластиковым звуком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gandzas 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 И еще. При прогреве звуки уходят... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 Подшипник помпы,похоже(снимите ремень и прокрутите генератор и помпу руками,проверьте на ,,осевой люфт,,) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Женя 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 Всем привет. У меня похожая ситуация. появился стук в районе первого цилиндра. Причем появился при резком старте (случайно резко нажал на педаль газа ). После 65-70 км/ч стук пропадает. И еще, юбка первой свечи постоянно в масле. Не может ли это быть связано между собой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 Женя, а при малой частоте вращения коленвала звук сохраняется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Женя 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 Сохраняется... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 (змінено) Приглушенный стук (незвонкий) при малой частоте вращения и под нагрузкой-это может быть биение поршня в цилиндре , т.е. большой зазор между поршнем и цилиндром или между кольцами и канавками на поршне. Но сначала сделайте то, что советует 02universal в # 166. Змінено 28 жовтня 2012 користувачем Папинька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Женя 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 Че-то стремно становится . А это не может быть стуком клапанов? Снял ремень полностью - так же продолжает постукивать. Стук примерно такой как при подъеме если не перейти на пониженную передачу - только тише немного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 (змінено) Женя, частота стука клапанов меньше любого другого стука в двигателе. Стучат они при любой частоте вращения вала , стучат под нагрузкой , стучат без нагрузки . На холостом ходу слышен редкий звонкий стук. Дайте послушать кому-нибудь сведущему. Змінено 28 жовтня 2012 користувачем Папинька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bbss 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2012 Попробую объяснить как смогу точнее. ДО прогрева, на маленьких холостых оборотах, двигатель стучит (я так подозреваю) об кузов и создаться стук. Но когда двигатель уже прогрелся и даже если обороты маленькие, то ничего не стучит. Что это может быть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2012 bbss, а ты уверен что о кузов? Может у тя уже мотор стучит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bbss 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2012 bbss, а ты уверен что о кузов? Может у тя уже мотор стучит? Я если двигатель рукой немного сдвину то стук перестает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах