alex_lys 4 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 ...... говорили, что из-за этого смазки где то не хватает тогда... ... Всего там хватает, просто не нужно сразу после запуска крутить движок на высоких оборотах: запустился и снижай обороты до номинала. А сцепление НУЖНО выжимать, особенно зимой и в холодный период года после стоянки авто, когда масло в коробке остыло, загустело и движку тяжело провернуть его. А когда движок только запускается, то получается что стартер крутит и коленвал движка и через коленвал - коробку с застывшим маслом !!! Пожалейте стартер - выжимайте сцепу !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 я так и делаю по другому я могу просто не завестись))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём574574 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2011 Когда машина холодная,заводитса нормально,и идёт плавно! Но после 2х -3х км езды начинает троить,достаю свечи - они все в нагаре...чищу,ставлю назад - не заводитса (нужно ждать когда лвижок остынет,тогда заведётса!) В чём может быть проблема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман Петрович я! 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2011 Чистка, регулировка карбюратора с заменой ремкомплекта тебе поможет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anndreykov 10 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2011 Продуть воздушный жиклер 1-й камеры, посмотреть карб на предмет перелива топлива, если что заменить топливный игольчатый клапан, посмотреть воздушный фильтр. А вообще то неплохо было бы знать что за карбюратор. Если есть экономайзер мощностных режимов, то возможно он дает такое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 Да,насчет сцепления ты там недопонял(вопрос был- обязательно ли выжимать,а ответ- лучше выжать-легче акуму),насчет смазки- она там нипричем(единственное- на морозе масло в кпп-сметана,полюбому- лучше выжать!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 02universal, согласен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 (змінено) Я знову зі своєю ж проблемою. Сьогодні було останнє на що вже було бажання і час, поміняв свічі, ще раз глянув чи немає ніде повітря (бензошланг), і все рівно так само заводиться. Сьогодні навіть якось гірше: я ще не встиг пустити ключ, як вона вже заглохло. А з 2 чи 3-го разу завелась нормально. Тому, все що міг, перевірив здається. Бензонасос, бензошланги, фільтри, свічі, запалювання здається в нормі також. Залишається везти до карбюраторщика? Якщо так, тягнути не буду, завтра повезу. Авжеж всі кажуть забий, добре що і так заводиться, але мене це дратує. Тим більше я думав це коли холодно, а воно так заводилось і при -5 і при +8, тому це не від температури залежить. Якщо везти до карбюраторщика, то нехай щось конкретне дивиться, чи просто зробить комплексну перевірку + заміну мілких деталей? Основну увагу ще зверну на іглу, як казав попередній власник, вона в нього западала чи що, я не розбираюсь, але на скільки знаю, вона міняється. І таке питання: якщо мені наприклад будуть робити чистку карба, то це він розбирається, потім збирається і наново настраюється? Тобто ХХ, економність палива і т.д.? Якщо так, тоді відразу попрошу, щоб налаштував на економність, а не на мощність. Зараз їсть в місті до 8, а по трасі до 7, це впринципі влаштовує. Чи це не від настройок карба залежить економність бензину? Я думав, що від того, як там він налаштований. Змінено 1 грудня 2011 користувачем AnDruWa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 Я б конечно посоветовал бы тебе ее оттянуть к карбюраторщику и наглядно показать как заводиться на холодную. Потому что он, то что ты ему опишешь может увидеть совсем по другому. Ну это конечно если есть возможность оттащить и не далеко. А так в принцепи других вариантов не осталось кроме карба. Если это не карб, то только двигатель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 Якщо я правильно зрозумів Вас, то бажано, щоб я тут показав як вона заводиться, а потім щоб вже якщо не буде виходів інших - везти до карб-ка? Якщо я правильно зрозумів, тоді можливо завтра я ще зранку піду до авто, і запишу на відео, як заводиться, і ввечері вже викладу сюди. А по скільки там вихідні Сб-Нд, тоді вже в понеділок у безвихідь завезу по карбу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 Да не, не мачся, можно было б сказать тебе "розбери карб и сам сделай", но этого советовать не буду, т.к. сам крайне не люблю туда лезть. Едь к карбюраторщику. Если не поможет то тогда уже двигатель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 Карбюраторщик- полюбому(даже для профилактики) а потом- установка(коректировка) зажигания,больше писать нечего... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 Для профилактики дороговаты они))) я профилактировал два раза по 150 грн помоему или по 100... потом сам полез, теперь давит жаба, что поперся к ним))), но второй раз мне правельный сказал наконец то что не в карбе дело было у меня))) но тут полюбому не обойтись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_lys 4 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 ...... Зараз їсть в місті до 8, а по трасі до 7, це впринципі влаштовує....... Ты задушил карб, вот он и не даёт нормального питания движку !!!! На зиму наоборот рекомендуют поднять обороты ХХ регулировкой карба. Из-за холодной погоды ухудшается испаряемость бензина и усложняется режим работы движка, поэтому ему нужно больше бензина в цилиндры и больше обогащённая смесь. Здесь большинство и летом таких показателей расхода не имеют !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 Посилання ось тут відео, 1:40 хв. Загружав на ютуб, але там звук поганий, тому ціле скинув сюди. Опис: зранку прийшов, зробив все, як тільки завелась, пустив ключ і вона заглохла, другий раз все те саме зробив, але вже завелась і тримала оберти. Потім поїхав до карб-ка, залишив авто там, то робота 200 + 50 деталі, як і казав раніше, то біля 14:00 поїду забирати, а завтра зранку спробую запустити, глянемо що вийде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 (змінено) Чему там смазки нехватает?- впервые слышу! Есть любители (которые даже профессионалами себя считают) , во время движения авто , держат ногу на сцеплении. И если это не ПП ( там выжимной подшипник изначально постоянного зацепления) , то держать ногу на сцепе классического автомобиля , мягко говоря вредно.И не из за того , что изнашивается сам подшипник и лапки корзины , а в первую очередь , из за того , что коленвал упирается в упорные полукольца и интенсивно изнашивается , как привалочная плоскость колена , так и само полукольцо.В дальнейшем , колено получает повышеное осевое перемещение , а это - течь сальников , невозможность отрегулировать зазор в паре выжимной-лапки и прочее. А ведь самазываются два этих девайса совсем не под давлением , а выдвленым маслом из пары шейка колена-вкладыш. И вот наутро , когда масло за ночь стекло из этой рабочей пары , мы выжимаем сцепление и держим по три минуты , не догадываясь , что работают они практически насухую. Приходилось при ремонте движка , в общем то прекрасное колено , шилифовать привалочную плоскость полукольца ( из за выработки) до полной проявки , а уже тогда , склёпывать по два полукольца. Есть рещение , но все таки не стапроцентное. Полностью заряженый аккумулятор , адекватно работающий стартер и конечно же масло КПП. Это должна быть синька , подобраная по карте применения к даной трансмиссиии. Почему не стапроцентная? Потому что все равно , если сцепу не выжать , то при пуске движка , машина делает маленькое движение вперед. Но - это не мешает пользоваться автозапуском. Змінено 2 грудня 2011 користувачем w-126 добавлено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 AnDruWa, как по мне, так нормально заводиться.. просто ты слишком рано бросал коюч. Если б она сразу завелась бы, то это б называлось "с пол тыка". Если б ты первый раз подержал секунды на 2 дольше то завелась бы точно. Но посмотрим, если сделают карб в идеале и будет нормально заводиться "с пол тыка", то буду знать, что мне надо машину точно делать А что сказали менять будут? Что карбюраторщик вообще сказал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 (змінено) USSRMoto, Я також думав, що я рано ключ пускав, але ж другого разу чи коли гаряча я пускаю так само як і перший, швидко, але вже заводиться. + Я раніше писав, що пробував і ключ тримати по 2-2,5 секунди від коли завелась. Тобто 0.5 сек для запуску, і ще 2.5 сек тримав ключ поки двигун працював, і як тільки пускав, воно все рівно давилось, тому я після того стартер так не мучив. Тобто я пробував і довше тримати і менше, результат один і той же. Так, до чого вів: заїхав я забрав авто, дав 218 грн, казав, що проблем у ньому майже не було, тільки ліз до ігли, мембрани, якщо не помиляюсь і ще щось назвав, я не запам`ятав, за інше думав. І загально почистив. Заслонка у мене була чорна, я думав вона така і має бути, але сьогодні побачив, що вона сіра) Перевірили загалом паливну систему і вроді ні на що не намікали. Але загалом каже, що все було майже добре. Потім налаштував мені ХХ, і сказав, що може ще налаштувати зажигання, але щоб я перед цим натягнув ланцюг (який, я не знаю, і як тим більше), але він якісь звуки дає каже. Тоді за 35 грн по стенду чи що, казав що налаштує зажигання, але як на мене воно працює вроді добре. Заводилась авжеж з першого разу, але це вона була тепла. Тому завтра зранку я спробую і відпишусь точно. Якщо не допоможе, буде дуже шкода Таке питання: А як взнати нормальне зажигання в мене чи ні? Щоб я знав чи везти йому щоб настроїв його, чи ні? Тобто як взнати чи добре чи ні воно налаштоване? Ага, і ще додам: раніше коли тиснув на педаль газу, то десь 2-3 см вона давилась, але газ не подавався, а потім ніби впадає трохи ще на 2 см. і не плавно а ніби ривком. Тому, щоб повільно стартанути, приходилось давати відразу більше газу, а потім відпускати по трохи, щоб не рвало сильно. А зараз вже і педаль газу при легенькому натисненні реагує і без ривочків, це радує) Ну, поки радий авжеж, але завтра відпишусь чи допомогло це чи ні. Змінено 2 грудня 2011 користувачем AnDruWa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 Зажигание не знаю, я тупо дал 40 гривен что б мне с какой то приблудой лазерной (или какой то такой) выставили.Даже не зная нормальное оно или нет, как раз маялся с бензонасосом и решил перестраховаться и исключить неправильное. Может у тебя с приводами карбюратора какие то траблы были, но действительно не будем гадать, подождем утра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 Проверка зажигания: на прямом участке,прогретую разгоняем на прямой передаче(4я) до 50-60км.ч, резко ткнем на педаль газа- должна проявиться кратковременная детонация(типа пальцы)1-3сек,если нет- зажигание позднее(трамблер на 1-2 деления против часовой стрелки),если детонация долгая- трамблер в другую сторону. -так написано в букваре(сам не пробовал- лень) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 02universal, Ну, здається тоді із запалюванням в мене все добре. Ну, що можу сказати - заводиться так само, навіть якось гірше. Сів, витягнув підсос, вижав щеплення, кручу стартером, і спробував ключ довше потримати. За 0.5 сек типу подала звуки життя, ключ тримаю далі і потім поки тримав ключ 4-5 секунд, вона одну секунду троїть, типу пробує завестись, знову глохне, знову троїть, знову глохне. Після 5 секунд спроб завести таким методом, ключ пустив і з другого разу завелась нормально. Висновок - тоді була проблема або не в карбі, або карб зробили з погрішностями Куди далі лізти? Свічі нові, бензин є, карб з ремонту. Раніше коли я ключ тримав довше то воно тримало хоча б обороти, або взагалі ніяких признаків не подавало, ніби і маса виключена. А зараз як тримав ключ після запуску далі, то воно чередувало, 1с. працювало,1с.глохло, 1с.знову заводилось, 1с.знову глохло... Троїть, якщо я правильно розумію поняття цього слова. Бензонасосом не підкачував, авто стояло 1 добу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 Очень похоже на зажигание(познее).. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 Блін, тоді ще виділю тих 35 грн. щоб мені його налаштували нормально. Той майстер казав, щоб я вже приходив лише до нього, і він працює по парним числам, окрім неділі. Значить у вівторок (6-го) поїду до нього. Просто він мені щось за цеп казав, щоб я натягнув. Можливо хтось підкаже, що за цеп, яка назва, щоб я почитав по книжці, можливо самому вийде так зробити. Бо сьогодні дійсно почув, коли прогрів авто, втопив підсос, звуку немає ніякого, а хоч на 1 см. витягну.. чути цокіт невеличкий.. це на скільки я поняв і цей ланцюг не натягнутий. А таке питання, бо можливо я не правильно трохи розумію: Я думав, що якщо щось не так із запалюванням, то воно б проявлялось і на гарячу чи ще якось? А воно проявляється лише при перших запусках холодного двигуна. Якщо я зранку наприклад з 3-го разу заведу, 5-10 сек. поробить, я сам заглушу, то потім з першого разу всі наступні будуть заводитись, хоча двигун і холодний ще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 Про натяжку цепи- посмотри букварь(ато писать много а там все подробно).Зажигание проверь полюбому(и едь к томуже спецу- если че будеш знать кто виноват(типа твои бока-переделывай)),на ходу зажигание проявляется падением мощности и ,,стуком пальцев,,(детонацией). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
сергей 1 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 AnDruWa, Может масло на свечи кидает? может надо двиг. смотреть?Чё прицепились к карбу. Cовет:ставь электронное зажигание-пробивает наповал. Не пожалей 600 грив.Весной своей тройки буду двигло ремонтировать(300 000 без ремонта).Пока не поменял зажигание на электронное.c заводкой мучался,зато щас в лютый мороз без проблем.Хотя масло жрёт немеряно-свечи чёрные от гари,но не троит.Жду апреля не хочу зимой ремонт затевать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах